TV2Side2

Jeg er redd katten min

Hvorfor er jeg redd katten? Jo, se på dette:

Tidlig om morgenen, står opp klokken seks, slipper inn katten, spiser knekkebrød med smøreost og leser Bergensavisen fra dagen før. 
                                                                                                                                                              

Plutselig hører jeg stemmen til han Patrick-fyren fra Big Brother, som nå er programleder i Mess TV, inne i stuen min. Han snakker engasjert om ett eller annet, og lyden blir bare høyere og høyere og høyere og høyere og høyere.

Jeg er ikke mer groggy enn at jeg skjønner at det er TV-en. Men hvem er det som slår den på klokken seks om morgenen? Poltergeist? Min kone? Begge deler er like usannsynlig, særlig klokken seks om morran når det gjelder sistnevnte.

Oppe på tv-apparatet sitter den skyldige. Kattebeistet har hoppet opp på min Phillips-tv, som har kanalvelger og volumkontroll oppå selve tv-kabinettet. Etter å ha satt de fleskete potene sine på kanalvelgeren og skrudd på tv-en, har han satt en labb på volumkontrollen og skrudd lyden så høyt at han kunne skremt fanden på flat mark.

En annen gang ringte det på døren. Da satt katten i vinduet og det var ikke et menneske å se noen steder. Hvis ikke det er naboen som har fått veldig dårlig humor, må katten ha streifet borti ringerklokken da han hoppet opp i vinduskarmen.

Og han er besatt av peiskos. Han ligger så lenge foran peisen at datteren min en dag kom gråtende og fortalte at hun hadde brent seg da hun klappet katten....
14.des.2006 / 20:05

Kommentarer:
Postet av: Birthe

For ikke å snakke om da katten forsvant i havdypet, for så å dukke opp igjen lys levende ett år senere....

17.des.2006 @ 16:52
Postet av:

Birthe, kan jeg betrakte deg som min faste leser?

18.des.2006 @ 18:32
URL: http://bentzen.nettblogg.no
Postet av: Birthe

I believe so....

21.des.2006 @ 17:33
Postet av: Paul Weaver

Thats one cute Pussy.

10.apr.2007 @ 23:11
URL: http://weaver.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/3122715
hits